ISO 9001:2008 geaccrediteerde bedrijven voor Quality Management System
Languages :

 
        
 
- Bedrijfsprofiel
- infrastructuur
- cliënteel
- Quality Management
- Certificaten & Geloofsbrieven
 
 
Bedrijfsprofiel
 
introductie
Sinds de oprichting in 1985, heeft TUBEFIT ontwikkelt hoogwaardige producten en op maat gemaakte oplossingen voor klanten in diverse sectoren. Grondige kennis van de gebruikte materialen in onze producten, continue actualisering en modernisering van machines en op de hoogte blijven van de nieuwste design trends hebben ons in staat om een ​​breed scala aan producten en een prestigieuze lijst van klanten te dekken. TUBEFIT ENGINEERS is ISO 9001:2008 en CE / PED erkend bedrijf voor Quality Management System.

Onze verkoop-en service team ondersteund door het Design and Manufacturing personeel, voortdurend in contact met de klanten, streven naar totale klanttevredenheid.

TUBEFIT heeft zich ontwikkeld van een Nationaal speler een gerenommeerde International Leverancier, catering aan prestigieuze wereldwijde klanten in Noord-en Zuid-Amerika, Europa, Australië, Midden-Oosten en het Verre Oosten Aziatische landen.
 
TUBEFIT familie bestaat uit - management niveau
Mr. Sanjay Bengali - C.E.O
Mr. A.K. Shah - Partner
Mr. Suresh Bengali - Commercial Head
Mr. Madhusudan - General Manager QC & Production.
Mrs. Shraddha Narvekar - Management representative
Ms. Mansi Bengali - International Marketing
 
TUBEFIT wordt goed ondersteund door meer dan 61 in het huis van personeel dat werkzaam is in verschillende gebieden van specialisatie.
Production Supervisors 8 nos
Purchase co-ordinator 5 nos
Packing/stores supervisors 5 nos
Skilled labour 14 nos
Helper 25 nos
Accounts & Commercial 2 nos
QC 1 nos
Design development 1 nos
Al onze medewerkers is zeer ervaren en voortdurend getraind op de hoogte van de nieuwste trends in de cutting edge technologie te houden.
 
Tubefit's Product Range
Tube Fittings, buisleidingen, industriële afsluiters, Instrumentatie Valve, Air Verzamelkasten en Condensate Potten, spruitstukken, Chemical Injection Quill, etc. Naast de verscheidenheid van bestaande product portfolio, We hebben Dubbel Huls, Dingle ferrule, DIN -2353 volgens de normen van de toonaangevende spelers als Swagelok, Parker, respectievelijk Ermeto etc.
 
Werk gebruikte materialen
TUBEFIT'S merk Double & Single Huls Compressie Tube & Pipe Fittings zijn verkrijgbaar in roestvrij staal, koolstofstaal, en messing, Monel of enig ander materiaal als per klant eis.
 
Manufacturing Base
TUBEFIT trots van haar in-house moderne machines en infrastructuur onder een dak Met ingang van Computer Aided Design, een breed scala van moderne machines zoals CNC-machines, Traubs, Automats. Frezen, Band zag snijden, afwerken, druktest, precisie meting en kwaliteitscontrole Instrumenten - Hardheid Tester, Profile Projector ', draaicentra, ontbramen en ultrasone reiniging, enz. zijn beschikbaar.
 
Productiecapaciteit voor items geciteerd met het verlaten van machines en installaties
Normaal: 20.000 stuks per maand
Maximum: 35000 stuks per maand
 
visie
Op Tubefit "Wij accepteren uitdagingen door de invoering van de nieuwste technologieën."

Onze visie is om de benchmark setters voor kwaliteit en op maat gemaakte producten in de industrie.

We voldoen aan onze klanten door een prompte levering van kwaliteitsproducten.

Quality Management System bijgewerkt met de nieuwste technologieën, periodieke evaluaties en continue verbetering, helpt ons om alle specifieke wensen van onze klanten volgens de normen te voldoen.
 
 
 
Klik hier voor de GRATIS Tubefit Producten Quote Vraag een offerte aan
 
 
 
 
Tube Fittings Double Ferrule
 
Weld Fittings
 
Pipe Fittings
 
Instrumentation Valves
 
Instrumentation Hardware
 
Enquiry      Contact      Industries We Serve
Follow us on:
     
Website Design & Developed by Cronic Technologies